Take ten -kasvokuntoutushoidot

Jos kärsit…

  • rypyistä ja juonteista otsassa, huulissa tai silmien alueella
  • roikkuvista poskista tai kaksoisleuasta
  • turvonneista silmänalusista tai silmäpusseista
  • kalpeista ja väsyneistä kasvoista

    Varaa aika Päiville Take Ten hoitoon ja hämmästyt tuloksista!

Ainutlaatuinen, tutkittu ja turvallinen patentoitu hoitomenetelmä kasvojen lihaksille. Kauneudenhoitoon sekä kasvohalvauspotilaille.

Veitsetön vaihtoehto

Take Ten on ainutlaatuinen hoitomenetelmä kasvolihasten kuntouttamiseen.

Take Ten -hoitomenetelmän kehittäjä tri Ronald Baxendale on eräs maailman johtavista neurofysiologeista. Hän työskentelee Skotlannissa, Glasgown yliopistossa. Ronald Baxendale on erikoistunut tutkimaan ja kehittämään hoitomenetelmiä potilaille joiden lihasmassa ja lihasvoima ovat jostain syystä heikentyneet. Tri Baxendalen tutkimuksia on julkaistu alan arvostetuissa ammattilehdissä ja hänen kirjoituksiaan on julkaistu yli 100 kertaa johtavissa lääketieteellisissä lehdissä eri puolilla maailmaa.

Patentoitu hoitomenetelmä

Take Ten on patentoitu hoitomenetelmä. Laitteella ja menetelmällä on EC hyväksyntä.
Ainutlaatuisella Take Ten -menetelmällä on monia erinomaisia ominaisuuksia:

Menetelmä on kehitetty nimenomaan kasvolihasten kunnon, toiminnan, verenkierron ja aineenvaihdunnan parantamiseen. Ns mikroampeerien (ampeerin miljoonasosa) sijaan Take Ten käyttää milliampeereja (ampeerin tuhannesosa). Toisin sanoen Take Ten on tuhat kertaa tehokkaampi kuin ns. mikroampeerilaitteet. Take Ten toimii ainutlaatuisella, patentoidulla Baxendale Wave -sähköaallolla. Take Ten -menetelmällä voidaan kasvattaa kasvolihasten lihasmassaa. Lue lisää Take Ten hoidoista ja sen monista mahdollisuuksista: www.taketen.fi

Comments are closed.