Kahvateippi apuna leikkausten jälkihoidossa

Sairaanhoitajana voin kertoa, että 6D Tape on mielettömän hyvä arpien hoidossa. Asiakkaalle on voitu esimerkiksi tehdä syöpähoitojen jälkeen rintarekonstruktio käyttämällä muualta kehosta siirrettyä kudosta, ja kudosten siirrosta on jäänyt isoja arpia. Esimerkiksi asiakkaat, joille on rekonstruktion seurauksena syntynyt selkään usein kiristäviä pitkiä arpia – tällaisten arpien hoitoon 6D Tape toimii mielestäni erityisen hyvin.

Olen saanut 6D Tape:lla erittäin hyviä tuloksia myös tekonivelkirurgiasta toipuvien asiakkaiden hoidossa. Kun polveen laitetaan uusi tekonivel, usein leikkauksen jättämä arpi kasvaa kiinni pohjaansa ja alkaa kiristää. Käsittely 6D Tape:lla on auttanut tehokkaasti irrottamaan tällaisten arpien kiinnikkeitä.

6D Tape -käsittelystä ovat saaneet apua myös krooniset kipupotilaat. Teippasin miesasiakkaan, jolla oli öisin huomattavia kipuja. Vedettiin reiden ulkoreunaan pitkä teippi, ja asiakas ”hetkutteli” kahvoista myös kotona. Kun kipu helpotti asiakas sai taas unen ja pystyi paremmin nukkumaan öisin. Asiakkaan on helppo käyttää 6D Tape -teippiä myös päivisin, sillä teipin liikuttelu kahvoista onnistuu myös vaatteiden päältä. Katso ohjeet ja hanki teipit itsehoitoon täältä https://www.6dtape.com/fi/

Voin olla avuksesi leikkausten jälkihoidossa, saat oloosi helpotusta. Otathan yhteyttä!

Comments are closed.