Asiakkaiden kertomaa

Toukokuu 2018

Olin ollut Päivin asiakas yli kymmenen vuotta hain apua niska-hartiakipuihin. Eräällä hoitokerralla kerroin, että minulla on merkillisiä oireita rinnassani ja näytin rintaa Päiville. Hän katsoi sitä ja sanoi, että mene näyttämään sitä lääkärille. Näin tein ja sitten olikin menoa – yksityisen lähetteen kautta julkisen puolen hoitoon.

Päästyäni rinnan poistoleikkauksen jälkeen sairaalasta jäin yksin. Mitä tapahtuu seuraavaksi – kuolenko, onko syöpä levinnyt? Monia kysymyksiä, keneltä kysyisin? Tiesin, että Päivi on erikoistunut syöpäpotilaiden hoitoon, joten häneltä tuen ja avun pyytäminen oli helppoa. Asiantuntija – Päivin tuki ja ennen kaikkea apu olivat tärkeitä syövän selättämisessä.

Yhä edelleenkin tukeudun Päivin asiantuntemukseen ja saan vastauksia kysymyksiini kuten: – miksi minun leikkaushaavani yhä vielä tuntuvat aroilta? Onko syöpä uusiutumassa kun rinnassa tuntuu kiristystä? Miten voin itse helpottaa leikkausten jälkeistä oloa? Mikä avuksi limakalvojen kuivumiseen? Kaikkiin kysymyksiin sain selkeitä vastauksia, kiitos siitä Päivi!

Tiina

Marraskuu 2018

Syöpäsairas tarvitsee toipuakseen sekä fyysistä hoitoa että henkistä tukea. Julkinen puoli hoitaa hienosti varsinaiset hoitotoimenpiteet. Hoitojen jälkeen on taisteltava itsetuntonsa kanssa: hiukset, silmäripset ja kulmakarvat ja rinta ovat poissa – olenko enää nainenkaan!

Yksityisenä asiantuntijana Päivi Peltomaa on alansa huippu, pelkkä hänen kanssaan keskusteleminen vei kohti terveempää huomista, iloa ja valoa. Käytännön neuvot ja ennen kaikkea omien ratkaisujen vahvistaminen löytyi keskusteluiden ja lymfahoidon lomassa. Kuulin Päiviltä riskit ja onnistumismahdollisuudet liittyen rinnan korjausleikkaukseen ja päätös lähteä tähän vahvistui. Tätä päätöstä en ole katunut ja kuukausittainen lymfahoito vahvistaa leikkausarpiani ja toki myös mieltäni! Suosittelen!

Laura

Comments are closed.