Asiakkaiden kertomaa

Kasvolymfaa rentoutukseen ja hyvään oloon

Jos johonkin maailmassa voin luottaa niin siihen, että Päivin kasvolymfa rentouttaa. Vaikka olisi millainen stressiputki päällä ja yöunet hukassa niin kasvolymfassa pääsen aina niin syvään rentoutustilaan, että se lataa akut pitkäksi aikaa. Lymfa rentouttaa välittömästi ja hetken syvärentoutus ajaa kehon kierroksia alas niin, että olo alkaa helpottaa muutenkin. Päivin kasvolymfa on ainakin minulla tuonut hyvin nukutun seuraavan yön. Ja kivana bonuksena lymfasta silmäpussit pienenevät ja ilme kirkastuu – mikä sekin auttaa oloa. Kasvolymfa siis käynnistää positiivisen kierteen. Suosittelen todella lämpimästi.

Reija

Kun kasvojen hyvinvointi on tärkeää

”Kasvolymfa on erinomainen ja tehokas keino hoitaa kasvoja: anti age, rentoutus ja kudosten korjaus yhdessä konseptissa. Kaaduin saaristossa ja kasvoni olivat turvonneet, mustelmilla ja särky kova. Kasvolymfan avulla Päivi sai näkyvät ja tuntuvat tulokset aikaseksi jo kolmen kerran jälkeen ja mikä parasta, ihon alla olevat vakavat kudosvauriot samalla hoidettua. Kasvoni ovat nyt kunnossa mutta todettuani kasvolymfan tehon, käyn säännöllisesti ja iloitsen joka kerta sen vaikutuksesta sekä olooni että kasvojeni heleyteen. Lämpimästi suosittelen, jos kasvosi hyvinvointi on sinulle tärkeää.” Dosentti ja bränditutkija Kirsti Lindberg-Repo

Yläluomileikkauksen jälkeen

Kärsin vuosia lippaluomista, raskaista roikkuvista yläluomista. Mietin pitkään pitäisikö luomet leikata vai olenko turhamainen, pidettäisiinkö sitä vain kauneusleikkauksena. Ystävien kehotuksesta kävin vihdoin silmälääkärillä, joka kertoi lisääntyneiden silmien rähmimisen, päänsäryn ja väsymyksen johtuvan jatkuvasta kulmien nostelusta. Luomeni olivat raskaat ja rajoittivat näkökenttää painaen ripsiäni. Lääkäri suositteli yläluomileikkausta, blefaroplastiaa sairaudenhoitona. Itse operaatio tapahtui päiväkirurgisesti. Ennen leikkausta ja leikkauksen jälkeen lääkäri kehotti hyödyntämään lymfahoitoa 2-3 kertaa imunesteen virtauksen lisäämiseksi ja turvotuksen vähentämiseksi. Tämä auttaisi toipumisessa.

Onneksi tiesin erinomaisen lymfaterapeutin, Päivin. Olin saanut apua lymfahoidosta aikaisemminkin telottuani nilkkani. Nyt tarve oli manuaaliseen kasvolymfaan. Ennen operaatiota kävin kerran lymfahoidossa, jossa kuulin Päiviltä paranemisprosessia edistäviä keinoja leikkauksen jälkeiseen silmien hoitoon (esimerkiksi arpien hoitoon). Turvotus oli pahinta kaksi päivää leikkauksen jälkeen ja hoitotulos oli huomattava heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Kävin lymfassa kolme kertaa ja jokainen hoito edisti toipumista huomattavasti. Hoidot olivat sekä terapeuttisia että rentouttavia. Huone oli rauhallinen, hiljainen musiikki taustalla, Päivin auttavat kädet ja asiantuntevat neuvot olivat erinomainen kokemus – jälleen kerran.

Suosittelen kasvolymfaa sinulle, joka kaipaat apua turvotukseen, mutta myös itsesi hemmotteluun. Unohda kiire ja rentoudu. Kokemus toimii mitä parhaimpana terveyden edistämisenä ja oman hyvinvoinnin lisäämisenä.

Marianne

Rinnan poistoleikkauksen jälkeen

Olin ollut Päivin asiakas yli kymmenen vuotta hain apua niska-hartiakipuihin. Eräällä hoitokerralla kerroin, että minulla on merkillisiä oireita rinnassani ja näytin rintaa Päiville. Hän katsoi sitä ja sanoi, että mene näyttämään sitä lääkärille. Näin tein ja sitten olikin menoa – yksityisen lähetteen kautta julkisen puolen hoitoon.

Päästyäni rinnan poistoleikkauksen jälkeen sairaalasta jäin yksin. Mitä tapahtuu seuraavaksi – kuolenko, onko syöpä levinnyt? Monia kysymyksiä, keneltä kysyisin? Tiesin, että Päivi on erikoistunut syöpäpotilaiden hoitoon, joten häneltä tuen ja avun pyytäminen oli helppoa. Asiantuntija – Päivin tuki ja ennen kaikkea apu olivat tärkeitä syövän selättämisessä.

Yhä edelleenkin tukeudun Päivin asiantuntemukseen ja saan vastauksia kysymyksiini kuten: – miksi minun leikkaushaavani yhä vielä tuntuvat aroilta? Onko syöpä uusiutumassa kun rinnassa tuntuu kiristystä? Miten voin itse helpottaa leikkausten jälkeistä oloa? Mikä avuksi limakalvojen kuivumiseen? Kaikkiin kysymyksiin sain selkeitä vastauksia, kiitos siitä Päivi!

Tiina

Syöpäsairaan lymfahoito

Syöpäsairas tarvitsee toipuakseen sekä fyysistä hoitoa että henkistä tukea. Julkinen puoli hoitaa hienosti varsinaiset hoitotoimenpiteet. Hoitojen jälkeen on taisteltava itsetuntonsa kanssa: hiukset, silmäripset ja kulmakarvat ja rinta ovat poissa – olenko enää nainenkaan!

Yksityisenä asiantuntijana Päivi Peltomaa on alansa huippu, pelkkä hänen kanssaan keskusteleminen vei kohti terveempää huomista, iloa ja valoa. Käytännön neuvot ja ennen kaikkea omien ratkaisujen vahvistaminen löytyi keskusteluiden ja lymfahoidon lomassa. Kuulin Päiviltä riskit ja onnistumismahdollisuudet liittyen rinnan korjausleikkaukseen ja päätös lähteä tähän vahvistui. Tätä päätöstä en ole katunut ja kuukausittainen lymfahoito vahvistaa leikkausarpiani ja toki myös mieltäni! Suosittelen!

Laura

Lonkkaa kolottaa ja käsi ei nouse ilman kipua pään yläpuolelle

Näine vikoineni marssin Päivin lymfahoitoon. En edes omasta mielestä ollut satuttanut lonkkaa mihinkään, mutta jopa käveleminen sattui. Jouduin joskus pahimman kivun aikana painamaan sormella tiettyä kohtaa lonkasta, että pystyin kävelemään. 

Päivi löysi parantajan sormillaan juuri sen saman kohdan ja kertoi hermopussista, joka on tulehtunut. Mikä parasta siihen löytyy apua. Jo se tieto helpotti oloani ja vaikka hieronta vähän vihloi hoitopöydällä, niin se kannatti kestää, koska kipua ei enää illalla tuntunut kotona. Hoidon jälkeen olin niin väsynyt, että nukuin todella sikeästi pari tuntia ja sen jälkeen pirteänä jaksoin pitkästä aikaa lähteä miehen kanssa iltalenkille.

Neuvoksi muille ei kannata purra hampaita yhteen ja taistella kipujen kanssa yksin. Jos ei itse pidä omasta hyvinvoinnista huolta ei siitä pidä kukaan muukaan. Suosittelen kaikille kipuileville traumapotilaille Päivin hoitoa.

Tuula

Comments are closed.