Ajankohtaista

2 weeks ago

Lymfa - ja Sairaanhoitopalvelu Päivi Peltomaa

Lymfa - ja Sairaanhoitopalvelu Päivi Peltomaa ... Lue lisääPienennä

Näytä Facebookissa

Ja jos itsehoito ei riitä niin tervetuloa lymfahoitoon. Hoitoa 26-vuoden asiantuntemuksella!Lymfaturvotuksen itsehoito

Lymfaturvotuksen hoidon kulmakivi on riittävä ja oikeanlainen kompressiohoito: tukisukat ja -hihat, legginsit, varvikkaat, sormikkaat, sidokset ja wrapit.

Liikunta liikuttaa lymfaa! Kaikenlainen liikunta on hyödyksi eikä lymfaedeema rajoita lajivalikoimaa - tee sitä, mikä sopii sinulle ja tuntuu hyvältä!

Painonhallinta ja ruokavalio - painonhallinta hillitsee lymfasysteemin kuormitusta ja turvotuksen pahentumista. Terveellinen ja monipuolinen ravinto tukee painonhallintaa, edistää terveyttä ja auttaa jaksamaan.

Päivittäinen ihonhoito auttaa ylläpitämään ihon omaa suojatoimintaa ja estää infektioiden kautta tapahtuvaa lymfaedeeman etenemistä.
... Lue lisääPienennä

Näytä Facebookissa

Tervetuloa rentouttavaan lymfahoitoon!

”Tähän melkein nukahdin”, on monen asiakkaani lausahdus hoidon jälkeen.
Lymfahoito poistaa tehokkaasti turvotuksia, mutta on samalla hyvin rentouttavaa. Kasvolymfa myös virkistää maskin alla kuormittunutta ihoa.
Käytän itse hoitojen aikana FFP2-luokan kasvosuojainta ja eristäydyn mahdollisuuksien mukaan, jotta voisin taata mahdollisimman turvallisen hoitokokemuksen.

Ajan voit varata tai kysyä lisätietoja:

☎️ 040 5811723
📧 www.lymfahoito.fi
📬paivi.peltomaa@lymfahoito.fi
... Lue lisääPienennä

Näytä Facebookissa

Tänään 6.3. vietämme kansainvälistä lymfödeema päivää⚕️ #lymfasairaudet #lymfaterapia #turvotus #lymphedema ... Lue lisääPienennä

Näytä Facebookissa

Tervetuloa lymfaterapiaan❣️Hoitoa 25- vuoden ammattitaidolla, www.lymfahoito.fiTänään 4.2.on maailman syöpäpäivä.#cancer #turvotus ... Lue lisääPienennä

Näytä Facebookissa

Comments are closed.